Categories
Lajme

Lista me 9 fjali më të forta se fraza magjike “Të dua”

“Ti gjithmonë mund të mbështetesh tek unë”

Sepse është e mirë të takosh dikë që na do dhe që do të kalojë një kohë të mirë me ne. Por duke u ndeshur me dikë që qëndron pranë nesh në kohë të këqija, dhe i cili është gjithmonë i gatshëm të na mbështesë kur vuajtja bëhet e vështirë, është e rrallë.

“Ok, po lëvizim”

Kur dikush na do deri në atë pikë sa të pranojmë të largohemi nga banesa e tyre, qyteti i tyre, familja e tyre, miqtë e tyre, komoditetet e tyre dhe të gjitha zakonet e tyre vetëm për ne, është një deklaratë dashurie që ia vlen të gjitha “Unë”.

“Mos ndrysho”

Dihet mirë: kur je vajzë, gjithmonë do të doje të ishe më shumë, aq më pak,… Kjo fjali e vogël, me të cilën partneri ynë tregon se i do cilësitë tona sa fajet tona dhe se na pëlqen se jemi, prandaj ka mjaft për të na siguruar dhe për të na dhënë besim.

“Me ty asgjë nuk është e mërzitshme”

Kjo frazë e vogël është me të vërtetë një kompliment i shkëlqyeshëm: kjo do të thotë që personaliteti ynë është kaq i mrekullueshëm saqë me ne, gjëja më e vogël e kësaj bote e jetës së përditshme bëhet jashtëzakonisht e jashtëzakonshme menjëherë. Pas kësaj, ne thjesht kemi përshtypjen se jemi mbretëresha e botës!

“Nuk mund ta imagjinoj pjesën tjetër të jetës sime pa ty”

Kjo është deklarata e dashurisë që e bën të butë një “Të dua” të thjeshtë!

“Më ndryshove për mirë”

Më parë, “Ai” ishte paksa një lojtar serial mashtrues. Por që kur kemi qenë këtu, ne i kemi dhënë një shije besnikërie, dhe falë nesh ai madje di të gatuajë diçka tjetër përveç makaronave dhe mori promovimin që lakmonte në punë. Dhe kur ai na falënderon dhe na tregon mirënjohjen e tij, ne e vlerësojmë atë!

Nëse ke këmbë të ftohta mund t’i vendosësh tek të miat

Sinqerisht, kur futemi në shtrat natën me këmbët si kube akulli, kjo fjali na jep një miliard herë më shumë kënaqësi sesa pak “Të dua” apo jo?

”Femijet? Me ty, pse jo… “

Kur jeni në një marrëdhënie me një burrë i cili ishte kundër idesë së krijimit, por që ai na bën të kuptojmë se me ne, ai dëshiron të provojë aventurën, ka diçka për t’u ndjerë e prekur. . dhe me fat! Dhe përveç kësaj, kjo do të thotë që me ne, ai ka një vizion në planin afatgjatë!

”A do të martohesh me mua? “

Kështu që kjo thjesht kontrollon dhe çiftëzon “Të dua”. Sepse duke e shqiptuar, partneri ynë na deklaron thjesht dhe se do të na dojë, dhe gjithë jetën e tij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *