Categories
Lajme

Të lindur për të punuar tërë ditën, dy shenjat e horoskopit që nuk pushojnë kurrë

Virgjëresha (23 gusht – 23 shtator)

Nëse keni parë ndonjë dokumentar të Beyoncé ndonjëherë ( ajo është shenja e virgjëreshës), atëherë keni marrë një pamje të qartë se sa të pamëshirshme mund të jenë Virgjëreshat kur bëhet fjalë për punën e tyre. Ata janë makineri të përpikta, shumë të drejta dhe të pa lodhura, kështu që nuk ndalen derisa puna të bëhet dhe të bëhet si duhet.

Nëse keni një Virgjëreshë në ekipin tuaj për një projekt në grup, prisni takime të shpeshta, biseda të shumta sepse këta perfeksionistë nuk besojnë se dikush mund të jetë aq i saktë sa janë ata.

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)

Shumë ambicioz dhe të motivuar nga vetja, Bricjapët do të hartojnë një plan, do të përcaktojnë afatet, do të krijojnë lista dhe do të punojnë, punojnë, punojnë, derisa të përfundojnë një detyrë që kanë caktuar. Prisni që ata të vijnë në zyrë më herët dhe të largohen më vonë se të gjithë kur ka një projekt për t’u trajtuar.

Aty ku të gjithë të tjerët shohin një mundësi për të pushuar, Bricjapët ka të ngjarë të përdorin kohën shtesë për të përfunduar edhe disa detyra para se të mbarojë dita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *