Categories
Lajme

Mali i Zi jep leksione si bëhet turizmi: COVID-19 do trajtohet nga shteti

Mali i Zi do të mbulojë të gjithë trajtimin e turistëve të huaj që infektohen me COVID gjatë qëndrimit të tyre në këtë vend. Ministrja e Shëndetësisë, Jelena Borovinić Bojović tha se trajtimi do të mbulohet nga shteti.

“Qeveria ka marrë një vendim që turistët që sëmuren me Covid-19 dhe shtrohen në spital gjatë qëndrimit të tyre në Malin e Zi, trajtimi do të mbulohet nga shteti”, tha ajo.

Nga ana tjetërm ministri malazes për zhvillim ekonomik, Jakov Milatoviç u sektorët e turizmit do të pajisen me protokollet shëndetësore që duhet të ndjekin gjatë këtij sezoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *