Categories
Lajme

Kjo dietë popullore me banane ka rezultatet më të shpejta!

150 kalori përmban pija e bërë nga banania, akulli dhe kosi, e cila do të ju mbajë të ngopur për një kohë më të gjatë. Nëse e zgjidhni këtë dietë, atëherë e keni të ndaluar konsumimin e alkoolit, akullores dhe ëmbëlsirave pas darkës.

Një banane në ditë – Rekomandohet që për çdo mëngjes të hani nga një banane dhe të pini një gotë ujë në temperaturë të dhomës, ndërsa gjatë ditës nuk keni nevojë që të përmbaheni dhe mund të hani zamrën, drekën dhe darkën e zakonshme. Megjithatë, nëse e zgjidhni këtë dietë atëherë e keni të ndaluar konsumimin e alkoolit, akullores dhe ëmbëlsirave pas darkës, derisa gjatë secilës shujtë duhet të pini vetëm ujë, gjithmonë të ngrohur në temperaturë të dhomës.

Popullariteti i madh – Edhe pse kjo dietë për një kohë të shkurtër është bërë tejet e popullarizuar, ekspertët dietave nga vende të ndryshme të botës theksojnë se ajo nuk është çudibërëse. Është e vërtetë që banania dhe uji për kafjall ndihmojnë përshpejtimin e metabolizmit dhe që një shujtë e tillë përmban shumë pak kalori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *