Categories
Lajme

Zgjidhni një, emrat e preferuar për bebat e vitit që shkoi!

Viti që kaloi ishte i vështirë për shkak të pandemisë edhe pse për personat që u bënë prindër kishte një arsye shumë të madhe për tu gëzuar dhe për të shijuar dhe një vit jo të thjeshtë.

Një nga detyrat më të rëndësishme për prindërit është dhe vendosja e emrit për fëmijën që do të vijë. Ndaj nëse dhe ju jeni tani në pritje të ëmbël njihuni me emrat që janë zgjedhur më shumë në 2020 në mënyrë të tillë që të gjeni një emër më special për bebin tuaj ose pse jo mund të zgjidhni dhe njërin nga këto më poshtë:

10 emrat më preferuar për bebet vajza në vitin 2020:

1. Olivia 2. Emma 3. Ava 4. Charlotte 5. Sophia
6. Amelia 7. Isabella 8. Mia 9. Evelyn 10. Harper

10 emrat më preferuar për bebet djem në vitin 2020:

1. Liam 2. Noah 3. Oliver 4. Elijah 5. William 6. James
7. Benjamin 8. Lucas 9. Henry 10. Alexander

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *