Categories
Lajme Shëndeti

3 frutat ideale për meshkujt: Studimi shkencor nxjerr përfundimin

Sipas studimeve të ndryshme në Angli dhe SHBA, konsumimi i arrave mund të përmirësojë shëndetin e materialit gjenetik mashkullor.

Meshkujt të cilët konsumuan sasi të moderuar të frutave të thata si bajamet, lajthitë dhe arrat rregullisht për 14 javë kishin përmirësuar sasinë e materialit të tyre gjenetik dhe kanë më shumë efikasitet.

Ky studim është zhvilluar pas problemeve të meshkujve në këtë aspekt në botën perëndimore, si pasojë e dietës jo të shëndetshme, ndotjes dhe duhanpirjes.

Studiuesit kanë deklaruar se ka fakte të mjaftueshme që tregojnë se dieta e shëndetshme rrit gjasat për shtatzëni. Pra, duhet t’i kushtoni shumë rëndësi këtij fakti shkencor.

Nuk është thjesht këshillë, por studim i mirëfilltë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *