Categories
Lajme

Graviola, bima çudibërëse që ndikon te kàncèri dhe ndihmon shumë

Graviola – Pamja e saj atraktive dhe shija e shkëlqyeshme nuk janë gjëja e vetme e rëndësishme te kjo bimë, ajo në mënyrë të dëshmuar shëron kancerin.

Kur themi shëron, mendojmë pikërisht këtë – ndikon te qelizat e kàncèrît dhe është mendohet se është më efikase se ilaçet, ndërsa përdoren gjethet, lëvorja, fryti dhe farat e graviolës.

Graviola është veçanërisht efikase në shërimin e kàncèrî të mushkërive, prostatës dhe pankreasit. Kjo bimë njeh shumë përdorim në vendin tonë dhe për faktin që nuk njihet shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *