Categories
Lajme

5 ide të ndryshme si ta përdorim limonin për të nxitur djegien e yndyrnave

Limoni është pema që zbukuron kopshtet dhe ballkonet tona, por ajo që është më e rëndësishme kjo pemë e preferuar i sjell njeriut shumë dobi shëndetësore duke e mbrojtur nga një numër shumë i madh sëmundjesh, pasi vepron si antibiotik natyral në organizmin e tij.

Më poshtë ju sjellim 5 kombinime të thjeshta në kushte shtëpie, që mund të bëni me limonin. Ato kanë veti detoksikuese, djegin yndyrnat dhe përshpejtojnë funksionin e metabolizmit.

Cilat janë ato:

1 limon+1 litër ujë+1 kastravec
1 limon+ 1 litër ujë+5 gjethe mente
1 limon+1 litër ujë+5 gjethe mente+1 kastravec
1 copë e vogël xhinxher 1 cm+1 limon+1 litër ujë+4 gjethe menteje
1 kastravc+1 limon+4-5 gjethe menteje+xhinxher

Kastraveci pritet në feta rrumbullake. Të gjithë përbërësit vendosen në një kanë me ujë dhe konsumohet 1 gotë para çdo vakti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *