Categories
Lajme

Kërpudhat Blue Oyster janë padyshim të mrekullueshme, vlerat ushqyese

Kërpudhat Blue Oyster janë padyshim të mrekullueshme të bukura, por a e dini se ato janë gjithashtu me shumë vlera ushqyese?

Kërpudhat Blue Oyster janë: të varfëra në kalori, kanë pak yndyrë – kolesterol, pa gluten, i varfër në natrium, të pasura në proteina dhe fibra.

Të pasura në zink, hekur, kalium, fosfor, dhe selen – të pasura në kalcium, të pasura në acid folik, përmbajnë vitaminat B1, B3, B5, & b12, sasi të lartë të vitaminës C & D.

Ushqimi është ilaç, dhe ne duhet ta trajtojmë si të tillë! Çfarë po vendosni në trupin tuaj? Kërpudhat janë gjithmonë një zgjedhje fantastike për ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *