Categories
Lajme

Një histori reale në Amerikë, emocion dhe mesazh për gjyshërit tanë

Sa më i vjeter behet njeriu, aq më te vështirë e ka te ndahet nga njerezit e tij me te dashur. Fëmijët rriten për t’u bërë prindër, blejne shtëpi të re dhe largohen.

Distanca mund të rrisë vetminë dhe izolimin, veçanërisht për gjeneratat e vjetra. Një burrë e ka joshur babanë e tij të vjetër duke e sjelle në një shtëpi te ofruar per shitje, afër shtëpisë së tij në Florida që ai mendon se është ende në shitje. Babai ecën duke komentuar mbi dyshemene e këndshme prej druri, duke parë ne brendesi dhe duke mos e ditur që djali i tij po e filmonte fshehurazi atë nga dhoma tjetër. Papritur babai vëren një koleksion fotografish të shpërndara në banakun e kuzhinës. “Çfarë është kjo ?!” bërtet ai.

“Këto janë fotografitë tona!”Ai ngadalë del jashtë ne oborr për të kontrolluar, kur një mysafir surprizë del nga banjo dhe në heshtje e ndjek atë. Është nipi i tij, Cole, i cili as nuk jeton në Florida. “Çfarë mendoni për shtëpinë?” E pyet gjyshin e tij. “Ju djema po me beni me zemer!” Bërtet ai. Por ai ende nuk e kupton surprizen e madhe.

“Dëshironi të shihni dhomën time?” e pyet Cole perseri. Ky eshte momenti kur njeriu prapa kamerës zbulon se çfarë po ndodh vërtet ,dhe shtëpia e re në të cilën ata qëndrojnë tashmë ka një pronar të ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *