Categories
Lajme

Fruti i pasionit me vlera të jashtëzakonshme, i vogël por duhet përdorur

Fruti i pasionit ndoshta nuk është shumë i njohur në vendin tonë, për shkak se është një prodhim i ardhur nga vendet aziatike. Shumë mund ta njohin prej kokteileve të cilat shoqerohen me këtë frut, dhe për hir të së vërtetës janë edhe më të preferuarat.

Por ky frut i vogël misterioz, ka vlera të paimagjinueshme për shëndetin. Sipas dietologëve, të gjithë ata të cilët e konsumojnë këtë frut, i bëjnë një nder të madh shëndetit. Përveç shijes së mirë të saj, ju përfitoni plot vitamina dhe vlera ushqyese të cilat janë si më poshtë:


Përmban shumë vitamina dhe vlera ushqyese mjaft të rëndësishme për organizmin. Forcon ndjeshëm imunitetin. Parandalon zhvillimin e qelizave kancerogjene

Përmban sasi të madhe të vitaminës A. Është e pasur në fibra. Rregullon qarkullimin e gjakut. Forcon kockat. Luf ton pagjumësinë (provoni ta konsumoni përpara gjumit).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *