Categories
Lajme

Nëse nuk heq dot dorë nga duhani, bëji një nder vetes dhe prit 20 minuta pas vaktit

Duhanpirësit mezi presin të ndezin një cigare direkt pas vaktit të ushqimit që kanë konsumuar, duke mos e marrë parasysh rre-zikun që mund të ketë ky veprim, pasi ata thonë që atëherë u shijon më shumë.

Dijeni se nuk rekomandohet që duhani të pihet direkt pas konsumimit të ushqimit dhe theksojnë se nëse ju nuk mundeni pa cigare, duhet patjetër të shmangni zakonin e tymosjes së cigares menjëherë pas ngrënies. Kjo ndodh, sepse një cigare mbas ushqimit është e barasvlershme me dhjetë të tilla.

Gjithashtu, pirja e duhanit direkt pas ngrënies irriton zorrët. Një cigare pas një racioni në mënyrë dramatike rrit rre-zikun e kancerit të zorrëve dhe kancerit të mushkërive! Është e rekomandueshme që ato të pihen deri në 20 minuta pas ngrënies.

Gjithashtu, edhe frutat nuk duhen ngrënë direkt mbas vakteve, sepse nga ngarkesa e stomakut do të treten me vështirësi dhe do të çlirojnë toksina të cilat krijojnë celulitin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *