Categories
Lajme

Sekreti i pamjes rinore dhe të freskët, Anila Kalleshi flet si rrallë herë për veten

Anila Kalleshi është pyetur nga gazeta Mapo në lidhje me shumë tema, por një pikantt ka qenë dhe pyetja për pamjen e saj. Anila mbetet shumë rinore dhe gjithmonë e kuruar, prandaj gazetarja e pyeti në lidhje me “sekretin e saj të rinisë”.

“Gjenetika luan një rol të rëndësishëm, por jo kryesor. Përpos gjenetikës, gjithmonë jam kujdesur për mënyrën e të ushqyerit. Mundohem të ushqehem shëndetshëm, dhe këtë stil jetese mundohem ta mbaj gjithmonë. Pra ‘magjia’ është thjesht: ushqyerja e shëndetshme”.

Puna – “Nëse një punë nuk bëhet me pasion dhe dashuri, atëherë me shumë gjasa nuk ka sukses! Në momentin që dikush i drejtohet “Anila Kalleshi Center”, lind përgjegjësia maksimale që përfundimi të jetë me domosdo pozitiv.

“Nuk mund të them që është e lehtë! Por në momentet kur dikush të falënderon, pasi në një farë mënyre i ke ndryshuar jetën, atëherë aty puna ime merr tjetër kuptim dhe më shtyn për të synuar gjithmonë e më lart”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *