Categories
Këshilla

Sekretet e mia, ju tregoj ushqimet që ju dobësojnë

Të konsumoni një dietë të balancuar me ushqime të freskëta dhe organike është strategjia më e mirë shëndetësore që cdokush duhet të implementojë.

Duhet të konsumoni sa më shumë fruta organike, perime, drithëra të plota , oriz kaf , salmon , sojë , arra dhe fara në sasi të vogla , ujë të filtruar dhe lëngje frutash dhe perimesh të freskëta. Mund të përmend:

Qitro është një frut mjaft i mirë. Në qoftë se një person do të konsumojë 1 kokërr qitro në çdo vakt (pa shtese sheqeri) , do të arrijë një humbje të peshës 2 kg për 12 javë. Tërshëra ul kolesterolin dhe të mbush me energji duke ndihmuar në rënien në peshë. E shumë të tjera…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *