Albano Bogdo përfundon në komi.sariat, po tani çfarë?

Koha leximit:51 Second

Aktori i njohur Albano Bogdo rezulton se ka përfunduar në komi.sariat rreth orës 01:39 të mëngjesit të 22 shkurtit. Burime për televizionin ABC news bëjnë të ditur se Bogdo është ndaluar nga një patrullë.

Pas verifikimeve, është konstatuar se nuk ka qenë i pajisur me leje drejtimi. Mësohet se Bogodo po ngiste një makinë “BMW” dhe është ndaluar në Bulevardin Bajram Curri.

Pas verifikimeve, aktori i Klanifornia është lënë i lirë sot, pasi masa për të është dhënë “detyrim për tu paraqitur”.

Para autoriteteve, Albano Bogdo mësohet se ka dhënë këto deklaratat: “Jam njohur me letrën e të drejtave të mia dhe shpjegime do të jap në një fazë tjetër të hetimit. Gjë tjetër nuk kam për të thënë.”

Duket sikur Albanos gjithmonë i ndodh një ngjarje dhe përfshihet në probleme, por në fakt ai është një nga figurat më të dashura për publikun.

Performancat dhe interpretimet e tij te “Klanifornia” janë një ndër pjesët më të bukur të këtij programi dhe mbase gjithë fundjavës së shqiptarëve.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %