Arjan Konomi përlotet sërish për Kosovën: Me fat që jam gjallë!

Koha leximit:47 Second

Opinionisti shqiptar, Arjan Konomi, ka qenë një ndër të paktët gazetarë shqiptarë që ka shkelur në Kosovë gjatë periudhës së luf tës duke rrezikuar edhe jetën.

Ditën e sotme me rastin e Pavarësisë të Kosovës, ai ka zgjedhur të rrëfejë një nga momentet më të vështira që ka përjetuar në kohën e luf tës.

“Mendoj që aty ishte gjithçka e pashpresë të shikoje një popull që jetonte në vendin e tij duke mos pasur asnjë lloj lirie duke pasur frikë të dilte nga shtëpia.

Unë kam parë situata të tmer rshme. Në Gjakovë ka qenë situata shumë e rrezi kshme ku së bashku me kryetarin e bashkisë së Gjakovës dhe

vëllanë e tij dëshmor të luf tës më kanë strehuar në shtëpi dhe më pas më kanë nxjerrë nga Gjakova”, tha Konomi për “Shqipëria Live”.

Më tej, opinionisti i Përputhen, shtoi mes lotësh: “Të kishe frikë të jetoje në shtëpinë tënde. Jam me fat që jam gjallë”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %