“Prindërit e mi janë memecë, kam rritur motrat dhe vëllanë”, te Përputhen ka leksione jete

Koha leximit:48 Second

Florjana, e cila po vijon njohjen me Brunon në programin “Përputhen”, sot ka folur për disa detaje në jetën e saj. Ajo rrëfeu se si kishte kaluar një fëmijëri ndryshe nga fëmijët e tjerë.

Florjana tregoi se ishte kujdesur për dy motrat dhe vëllanë, duke i edukuar me një përgjegjësi shumë të madhe, pasi prindërit e tyre janë memecë.

“Edukata që u jepja atyre ishte përgjegjësi shumë e madhe”, u shpreh ajo, e cila tregoi se as vetë nuk e dinte se ku e gjente forcën për ta përballuar.

Në një nga takimet e saj dhe Brunos, ata kaluan disa momente romantike, ndërkohë që edhe deklaruan pëlqimin e tyre për njëri-tjetrin.

Në takimin e mëparshëm, Florjana e kishte pritur Brunon në shtëpi, ndërsa Bruno ishte kujdesur për një surprizë romantike në natyrë.

Duke i shprehur pëlqimin e tij, Bruno i tha Florjanës se do të jetë në programin e dashurisë vetëm për të dhe nuk ka interes për asnjë vajzë tjetër.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %