Categories
Këshilla

Ndryshimi i dietës ndikon në forcimin e thonjve tuaj, ja çfarë duhet të konsumoni

Thonjtë e dëmtuar dhe të konsumuar. Thonjtë e dobësuar dhe që nuk rriten aq shpejt sa më parë. Nëse jeni duke kërkuar zgjidhje të vërteta, lënia e tyre pa lyer për një kohë patjetër që do t’ju ​​ndihmojë, por nuk mjafton.

Ju duhet një ndryshim drastik në dietën tuaj për të përfshirë ushqime të pasura me antioksidantë, hekur dhe magnez. Çfarë tjetër mund të bësh? Vendosni një shtresë vaji për kutikulat çdo ditë (me vaj bajame), pasi përdorimi i tij i rregullt do të njomë dhe ushqejë thonjtë.

Në të njëjtën kohë, shmangni produktet me aceton kur dëshironi t’i shpëlani ato dhe zgjidhni zgjidhje më miqësore, siç është sfungjeri.

Së fundmi, natyra është gjithmonë e dobishme, dmth mjetet juridike në shtëpi me materiale të thjeshta. Ashtu si përzierja e lëngut të limonit dhe sodës së bukës, e cila do të ushqejë gozhdën dhe do t’i japë asaj një zbardhje natyrore.