Categories
Këshilla

Si e mposhti Jennifer Aniston pagjumësinë, këshillat që jep aktorja e famshme

Ballafaqimi me pagjumësinë është i vështirë për këdo, por ne vetëm mund ta imagjinojmë se është edhe më zhgënjyese nëse siguron jetesën duke qëndruar para kamerave gjatë gjithë ditës.

Për fat të mirë për Jennifer Aniston, ajo ishte në gjendje të gjente një mënyrë për të fjetur pasi luftonte pagjumësinë – dhe ndau metodat e saj të thjeshta me ne të tjerët.

Aktorja e talentuar diskutoi problemet e saj të gjumit me Ariana Huffington në vitin 2016. Huffington filloi duke përmbledhur një intervistë të mëparshme që Aniston kishte me Dr. Oz. “Më pëlqen si e shprehët, që truri juaj është ‘komiteti në kokën time’, dhe se ‘nëse zgjohem në tre të mëngjesit, filloj të bëj biseda dhe ato nuk do të heshtin dhe atëherë nuk mund të kthehem në gjumë’”.

Sipas saj, “një këshillë kryesore” për të fjetur është të mbaj telefonin “të paktën pesë metra larg” nga shtrati i saj. “Kjo më ndihmoi jashtëzakonisht”, pohoi Aniston. Ajo është gjithashtu një fanse e të bërit joga dhe meditim para se të futet brenda, edhe nëse vetëm për pesë minuta. Por largimi i teknologjisë është ajo në të cilën ajo mbështetet vërtet.

Huffington gjithashtu përmendi përfitimet qetësuese të një banjë të ngrohtë, por Aniston bëri shaka se ajo “nuk është nga ato vajza që e duan një banjë”.