Categories
Këshilla

Mjeti i duhur për të hapur një kavanoz që “refuzon të bindet”

Turshi, reçel, apo salcën e makaronave tuaja të preferuara, ju krijojnë gjithmonë të njëjtin problem dhe lidhet pikërisht me kapakun e kavanozit “kokëfortë”.

Shpesh mundohemi për t’i hapur me ndihmën e ujit të nxehtë ose përdorimi i një peshqir ose doreza gome për tërheqje mund të funksionojë ndonjëherë, por zgjidhja më e lehtë mund të jetë përdorimi i këtij mjeti kësaj të dizajnuar.

Ky aksesor kushton deri në 10 dollarë, i cili është bërë i njohur këto kohë në TikTok, vjen si me një mjet për kavanoza ashtu edhe me një për kanaçe dhe shishe. Për të hequr një kavanoz, thjesht zgjidhni madhësinë më të përshtatshme të hapses për kapakun tuaj për të siguruar një kapje të fortë.

Pastaj, vendoseni hapsin në kapak, përdridheni dhe përdorni çift rrotullues shtesë për ta tërhequr atë hapur. Vegla gjithashtu ka doreza jo të rrëshqitshme për ta bërë të lehtë për t’u përdorur edhe kur është i lagur.

Hapësja e kanaçes/shishes/kavanozave funksionon në të njëjtën mënyrë. Punon në shishe birre qelqi, kanaçe sode, shishe çaji të ftohtë dhe më shumë. Thjesht duhet të gjesh pjesën e duhur të mjetit, ka udhëzime të ilustruara për t’ju drejtuar së bashku.