Categories
Këshilla

Doni të humbisni 2 kg në javë, dy lëvizjet e thjeshta që duhet të bëni

Humbja e peshës nuk është një detyrë e lehtë dhe kërkon një program dhe lëvizje specifike. Sidoqoftë, nëse flasim për 1-2 kilogramë, atëherë gjërat janë më të thjeshta.

Për shembull, ka dy lëvizje të thjeshta për të humbur patjetër 1 kile në javë. E para është të rrisni ujin që pini. Nëse pini 2-3 litra ujë çdo ditë, eleminoni më lehtë toksinat dhe ndihmoni në funksionin tuaj metabolik. Mos harroni të keni gjithmonë një shishe ujë me vete.

Lëvizja e dytë ka të bëjë me programin. Duhet të keni të paktën 5 vakte në ditë (mëngjes, e dhjeta, drekë, pasdite dhe mbrëmje). Sekreti është që të mos ndjeheni kurrë të uritur dhe të bini kokë e këmbë në meze të lehtë.