Arjola e karikuar kundër Donaldit: “i etur për sukses dhe vëmendje”

Koha leximit:38 Second

Ka përdorur çdo lloj guri, Borën, Semin, Egzonën, të gjitha. Ka dash të jetë hero. Ka dashur vetëm vëmendje, u shpreh Arjola.

Bëri gabim që i foli Einxhelit. Ai ka shtrydhur veten, vetëm për sukses. Elgid Dona u hodh në mbrojtje të shokut të tij, duke thënë që Donaldi ashtu është.

Me ndërhyrjen e Antonelës, Arjola u bë agresive duke i thënë që po fliste ajo për Donaldin dhe nuk po fliste me të.

Duket që Arjola nuk e “llogarit” aspak Antonelën pas debateve që patën brenda shtëpisë.

Shumë video nga njerëz që i përkasin publikut dhe gjithashtu video të miqve artistë të Donaldit, i shprehen mbështetjen dhe preferencën.

Banorë të tjerë që ishin në studio u shprehën se Donaldi e meriton fitoren për gjithçka që ka dhënë.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %